Medewerkers

Prof. dr. Koen Ottenheym

Prof. dr. Koen OttenheymKoen Ottenheym is sinds 1993 hoogleraar architectuurgeschiedenis in Utrecht en richt zich bij zijn onderwijs vooral op de Europese bouwkunst in de periode van circa 1400-1800.

Dr. Dirk van de Vijver

Dr. Dirk van de VijverDirk Van de Vijver is Universitair Hoofddocent Architectuurgeschiedenis en Monumentenzorg. Hij is ingenieur-architect (K.U. Leuven) en studeerde kunstgeschiedenis aan de Université de Paris I – Panthéon-Sorbonne.

Dr. Merlijn Hurx

Dr. Merlijn Hurx Dr. Merlijn Hurx behaalde in 2004 zijn bul Kunstgeschiedenis aan de Universiteit Utrecht cum laude. Hij zette zijn studie voort met een Research Master Art History in Utrecht (cum laude, 2006).

Dr. Eloy Koldeweij

Dr. Eloy Koldeweij Dr. Eloy Koldeweij werkt sinds 1997 als senior specialist historische interieurs bij de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed in Amersfoort. Vanuit deze functie heeft hij over allerlei deelaspecten hiervan gepubliceerd, zoals stucwerk, goudleer, vloeren, interieurensembles.

Dr. Pieter Vlaardingerbroek

Dr. Pieter Vlaardingerbroek Ik ben architectuurhistoricus bij de gemeente Amsterdam. Mijn werk bestaat uit het bezoeken en waarderen van monumenten. Die waardering speelt een bepalende rol bij wat er uiteindelijk mag gebeuren met monumenten.